Psakoudia
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
19 Augustus 2014 | Griekenland, Psakoudia
Hierna rijden we nog zo’n 30 kilometer verder naar het zuiden waar camping Ouzouni Beach in de buurt van Nea Moudania te vinden is. Of eigenlijk zijn er naast elkaar op dit moment twee campings Ouzouni Beach. Twee jaar geleden hebben we hier een paar uur zitten kletsen met de toenmalige eigenaar. Dit jaar kwam er bericht dat de camping is opgesplitst. Er loopt nu een soort van Berlijnse Muur midden door de camping. Degene die we twee jaar geleden hebben gesproken heeft de rechter camping. Zijn broer heeft de linker camping. We doen bij allebei een rondje en we vullen bij beiden het papierwerk in want ze willen graag allebei volgend jaar in de gids van ACSI. Beide campings zijn goed bezet en de locatie is prachtig net buiten de drukte van Nea Moudania.
Over binnendoor weggetjes (het zal ook eens niet) rijden we naar Psakoudia. Het complex is groot met meerdere gebouwen. Onze kamer zit op de bovenste etage in gebouw A, we hebben een balkon met uitzicht op zee, als we tussen de pijnbomen door kijken. Het is 150mtr lopen naar het strand. Helaas hebben we in de kamer geen internet dus het wordt even creatief uitproberen om de foto’s en het blog te plaatsen. Als het vandaag niet lukt, nemen we morgen de laptop mee als we naar het schiereiland Kassandra gaan. Misschien moeten we dan, noodgedwongen, ergens op een terrasje ‘neerstrijken’.
Kallinichta vanuit Psakoudia!
20 Augustus 2014 - 11:27
MAU:
Kaliochtend!
Wat fijn dat jullie ondanks de slechte verbinding toch hebben kunnen uploaden!
Het was een hele harde werkdag zo te zien... wat een uitzichten! Prachtig.
En nu hebben jullie er eigenlijk een camping bij toch? De wegens prive omstandigheden berlijnsemuur camping. ;)
De foto's van de kerk zijn ook mooi, nieuwbouw lijkt me he,, met de toren van pisa erachter.
En laat paps voortaan maar de selfies maken :P Dan krijgen we ook nog wat van de omgeving mee :D
Tot morgen hopelijk weer! xx M -
20 Augustus 2014 - 14:43
Ronald:
Hoi Marilien en Erik,
Die koude nespresso is iet echt verkeerd '-)
de foto's zien er weer mooi uit, goede indruk wat ik krijg hoe het daar is en wat jullie allemaal zien en beleven daar. De "berlijnse" muur is dus verplaatst '-)
gr,
ronald