Whiskey Creek
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
06 Oktober 2017 | Canada, Parksville
Rond 13.00u zijn we in Port Alberni waar we eerst levensmiddelen kopen bij No Frills (‘geen toeters en bellen’ zou die winkel in Nederland kunnen heten), dan naar de Walmart waar we lekker brood kopen en dan naar de Starbucks. En dan is het tijd om te lunchen, die is vandaag zeer verantwoord met zuivel, fruit en vezels. (cappuccino en een bosbessenmuffin) Bij de Walmart trouwens een zeer goede aankoop gedaan: een boek van een paar kilo van Dr. Oz (die van Oprah) met recepten, verhalen en tips (vandaag 40% korting!!). Zo af en toe deel ik iets opvallends.
Tip 1. Meng 1 deel avocado olie met 2 delen bruine suiker. Haar nat maken en dan het mengsel op je schedel inmasseren. Een paar minuten laten zitten en dan uitspoelen. Daarna je haar wassen.
Weer verder met de reis. Van Port Alberni rijden we door donkere bossen (o.a. Cathedral Grove) in de richting van Parksville. Daar waren we vorig weekend. Toen hebben we één attractie overgeslagen die we vandaag of morgen willen gaan bekijken: de geiten op de daken in Coombs. Ja echt, dat is geen typefout, schijnt hier een toeristische attractie te zijn. Als we in de buurt komen zien we een bord naar een camping waar bij aangegeven wordt dat er ‘free wifi’ is. Zo rijden we een paar kilometer landinwaarts naar een gehucht dat Whiskey Creek heet en komen we uit op een kleine camping met 15 plekken. Er is nog plek voor ons, we krijgen standplaats 12 met water en elektra. We moeten ‘met de neus erin’ inparkeren omdat we anders een te kort snoer hebben voor de elektra en ook voor het water. Het is weer een donkere plek en na een uurtje droog weer begint het al snel weer te regenen. Met dank aan de wifi en aan dr. Oz hebben we genoeg leesvoer. Eten koken we vandaag zelf. Op het menu staat kip zoetzuur met paprika, ui en boontjes, erbij het lekkere brood van de Walmart.
Als we proberen foto’s bij te plaatsen lukt dat ook hier niet. Jammer, die houden jullie dan nog even tegoed. Het zal wel een keer lukken.
Cu!!
Oh ja bij de Walmart hebben we ons repertoire voor morgen onderweg uitgebreid. Simon & Garfunkels grootste hits zijn wel leuk maar twee keer achter elkaar is toch wat saai. Als de zon schijnt hebben we de Greatest Hits van de Beach Boys en als het regent hebben we o.a. Calypso van John Denver. Als de cd’s die je vroeger beluisterde in een bak liggen en bijna gratis weg gaan weet je dat je ouder wordt!!
07 Oktober 2017 - 13:16
Berry :
Hoi familie,
Een goede keuze om te gaan rijden als je een dag hebt dat het regent. Op de foto's misstaat het helemaal niet dat het erg nat is. Het heeft ook wel weer wat toch? Vooral met een camper die je zo op de plaats zet en geen voortent of luifel hoeft op te zetten, dan maakt het eigenlijk allemaal wel makkelijker.
Ben wel benieuwd naar de rest van de foto's. Hopelijk volgen die snel.
O ja, die cd's is ook een goede aankoop geweest. Oude tijden herleven en het is ook goed voor de economie daarzo.
Fijne dag verder.