Rustige dag
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
12 Oktober 2014 | Marokko, Fez
Het is een bewolkte dag met af en toe wat regen en af en toe wat zon. Voor de rest is er over vandaag niet veel te melden. We bedenken op een moment waarop de zon schijnt dat het lekker is om te gaan zwemmen. We hebben een tijdje op het balkon gezeten en het zwembad ziet er verleidelijk uit. Als de zon schijnt is het ook direct erg warm. Erik haalt handdoeken bij de receptie en ik zoek de zwemkleding op in de koffer. We dalen de trap af naar de begane grond, doen de slippers uit en steken voorzichtig een voet in het water. Nou ja, Erik eerst en die is er heel snel weer uit. Het duurt voor mijn gevoel een half uur voor ik voldoende moed heb verzameld om me in het kraanwater te laten zakken. Na drie baantjes vind ik het wel genoeg. Erik houdt het langer vol (43 baantjes) maar helemaal vertrouwen doe ik zijn telling niet.
In het gras naast het terras bij het zwembad ontdekt Erik een schildpad en later zien we er nog drie. En ook nog twee katten. Dat is al het wild voor vandaag. Inderdaad een rustig dagje.
13 Oktober 2014 - 08:41
Berry:
Hoi M & E,
Mooie foto van het hotel en die schildpad. Geniet van een rustige dag. Gr. Berry -
13 Oktober 2014 - 12:21
Mariska:
ha familie, kan me voorstellen dat jullie een dag even niks doen. Wat een indrukken komen er op je af.
ook wel apart om samen op vakantie te zijn. Voor AI is alles 'gewoon' en voor jullie het meeste nieuw.
Wat goed de breipennen mee. Het had me verbaasd als je dat niet had gedaan. Tegenwoordig kun je ook met je armen breien maar de pennen zijn handiger.
geniet er van en groeten van ons -
01 November 2014 - 13:11
MU:
rustdag voor jullie.. azzaba dag voor ons bij Assia thuis. typ weer met links, rechts is door jullie kleinzoon gekaapt en half in zn mond gestoken.. x