Het begin
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
09 April 2013 | Nederland, Schiphol
In da avondspits rijden we naar Schiphol-Rijk waar we een overnachting hebben in Park Inn by Radisson. Heerlijk relaxt, veel files maar het maakte niet uit: wat rijdt die Volvo toch heerlijk! Voor komende week staat de auto in een parkeergarage onder het hotel. Morgenvroeg kunnen we met de shuttle naar de vertrekhal, dat schijnt nog geen 10 minuten rijden te zijn. Onze kamer op de vijfde etage heeft uitzicht op een landingsbaan. Indrukwekkend hoe kort na elkaar de vliegtuigen landen.
We hebben het eerste hobbeltje al weer gehad. Met onze kamerpas zouden met de lift naar de vijfde etage kunnen maar we bleven steken op drie. En dan ook echt steken, niet naar boven, niet naar beneden en ook geen deuren die open gingen. We zagen ons al overnachten in die paar vierkante meters..... Uiteindelijk weer terug naar beneden, gemeld bij de receptie, konden het niet verklaren, tweede poging ondernomen. Dit keer de andere lift gepakt en toen ging het wel tot aan vijf hoog.
en dan wat PR:
we hebben de kamer geboekt via actievandedag.nl. Bij de overnachting is de shuttle naar het vliegveld inbegrepen en ook het parkeren van de auto. Kamer is keurig, hotel is onlangs geopend. Aanrader!
09 April 2013 - 20:33
Melissa:
Ahhh menen jullie niet! Ben ik ff blij dat ik niet mee was in die lift!
Fijn dat jullie al lekker in een hotel zitten dus mooi uitgerust op reis morgen ! Geniet ervan!
Liefs Mel -
09 April 2013 - 20:33
Marlous:
Yeah de eerste update! Alles goed hier, zal ook de job housekeeper op mn CV zetten. Denk dat ik goede referenties krijg daar ;p goede nacht gewenst vast en tot app/bloggens! Xx -
09 April 2013 - 20:41
Chantal:
En daar is het eerste verslag!! En gelijk weer belevenissen......pffff gelukkig kwam er weer beweging in de lift. Heel veel plezier en een goede reis. Groetjes Chantal -
09 April 2013 - 21:39
Berry Van Werven:
Hoi familie,
Zo, al heel wat meegemaakt zo te lezen. Anders hadden jullie wel kunnen zeggen dat jullie de enige hotelgasten van Europa waren geweest die op de kleinste hotelkamer hadden gezeten. Heeft ook wel wat natuurlijk. Fijne vakantie verder en ben weer benieuwd naar de foto's. Gr. Berry, Henny en Reinier -
10 April 2013 - 00:11
Rinnie:
ook ik zie er naar uit jullie weer te volgen en te genieten van de foto's!
Heel veel plezier gewenst!
Groetjes, Rinnie -
10 April 2013 - 13:14
Lize De Regt:
Nou, Marilien, jullie hebben al weer vroeg wat beleefd !
Hoplijke verloopt de rest van de reis gladjes.
Groeten, Lize