Terug naar huis
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
18 April 2013 | Nederland, Apeldoorn
Keurig op tijd kunnen we aan boord en om 7.40u IJslandse tijd gaan we de lucht in. De vlucht is zonder enige hobbel tot ongeveer een minuut of 10 voor de landing bij Schiphol. Het waait nogal hard en dat is in het toestel goed te merken. We schudden gezellig met zijn allen heen en weer tot we veilig aan de grond staan. We zetten de horloges weer twee uur vooruit, wachten geduldig op de tweede koffer (die gelukkig wel komt) en dan gaan we naar de Starbucks.
De shuttlebus naar het hotel zou rond kwart voor twee moeten vertrekken en als we buiten komen blijkt die net weg te willen gaan. Erik trekt een sprintje met de koffers en weet de aandacht van de chauffeur te trekken (hij kan heel hard fluiten...). De deuren gaan weer open en we rollen naar binnen, nou ja de koffers dus. Dat scheelt fijn een half uur wachten. Deze bus rijdt eerst naar het Radisson Blue en dan naar de Park Inn by Radisson en bij die tweede gaan wij eruit. Bij de receptie van het hotel haalt Erik de autosleutel op en dan kunnen we de koffers inladen en terug naar huis rijden. Er wordt gewaarschuwd voor de harde windstoten en onderweg zien we twee keer omgewaaide vrachtwagens. Gelukkig voor ons staan ze, of beter liggen ze, aan de andere kant van de middenberm. Zonder oponthoud komen we in Apeldoorn aan waar we binnen een paar uur weer volledig in het oude ritme terug zijn. Het is donderdag en dus gaat er gevolleybald worden.
Nagenieten van deze geweldige week doen we met de foto's en de mooie herinneringen.