Weer terug
Door: Erik en Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
02 Februari 2013 | Nederland, Apeldoorn
Tegen half twaalf nemen we afscheid en rijden we met de auto naar het strand. Het is zonnig en we zoeken een mooi plekje op de pier waar al veel mensen genieten van het mooie weer. Het blijft schitterend die grote golven te zien en te horen en met die zon erbij wordt het lastig om op te staan en richting vliegveld te rijden. Op de laatste druppels diesel rijden we de 12 kilometer naar het vliegveld. Bij het ophalen van de auto moesten we € 90 betalen voor een volle tank diesel. We mogen in tegenstelling tot de regel bij andere verhuurders, dit keer de auto leeg inleveren. En dat lukt goed.
Er wordt geen schade geconstateerd en de afrekening van de tolgelden komt later via de creditcard. De medewerker brengt ons met een shuttlebus naar de vrijwel lege vertrekhal. Dit is geen druk vliegveld, een drukke dag heeft ongeveer 40 vertrekkende vluchten en als we de bestemmingen op de borden zien wordt er vanaf hier niet intercontinentaal gevlogen. Alle vluchten hebben een Europese bestemming. Inchecken gaat voor ons snel, onze koffer wordt goedgekeurd. Daarna weer veel gepiep bij de veiligheidscontrole en dan hebben we tijd om nog even te winkelen. Even later staan we als nummer twee en drie in de rij om het vliegtuig in te gaan en het buiten wachten in de zon vinden we helemaal niet erg. In het vliegtuig gaan we biij de emergency exit zitten en daar hebben we lekker veel beenruimte. De vlucht duurt drie uur en het is knap koud als we om 21.00u. Nederlandse tijd voet op de grond zetten in Weeze.
De rest gaat snel, wachten op de koffer, parkeerkaart betalen, auto zoeken en dan op weg naar huis. Om 22.30u. zijn we thuis waar we door Marlous en drie katten worden welkom geheten. Weer een zeer bijzondere ervaring rijker. (gaat dat traditie worden?)
08 Februari 2013 - 08:18
Mariska:
Jullie zijn al bijna een week thuis en ik ontvang nu dit verslag.
ook deze foto's zijn prachtig. Fijn dat jullie het zo goed gehad hebben.