Clacton-on-Sea
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
23 Oktober 2013 | Verenigd Koninkrijk, Clacton-on-Sea
Terug in de caravan drinken we eigengemaakte cappuccino (de melkopschuimer is mee op vakantie!) en bedenken we waar we vanmiddag naar toe zullen gaan. We rijden naar Clacton-on-Sea, een badplaats op een paar kilometer naar het noorden. We vinden een parkeerplek vlak aan zee, ‘slingeren’ de Garmin aan voor geocaches in de omgeving en gewapend met fototoestel en rugzak gaan we op weg. De zon is redelijk aanwezig, de wind is minder en het blijft de hele middag droog: prima wandelweer.
Clacton heeft een pier vol ‘Entertainment’, knipperende apparaten waar geld in gegooid kan worden. Ook een soort van attractie vind ik de planken waar we overheen lopen, die zitten vol zwakke plekken, brede kieren en eronder klotst de zee. Niet naar beneden kijken dus.
Tien jaar geleden hebben we hier voor het eerst in een pub gegeten. We herkennen de plek en eten hier vandaag ook. We bestellen van de ‘Wednesday Specia’l kaart: Erik eet kip met en ik zonder botten. Daarna is het nog een klein stukje lopen naar de auto en bij een ondergaande zon rijden we terug naar ons park.
Zonder internet is er geen verhaal te plaatsen, mail te checken of nieuws te lezen. Tijd over om te breien en tv te kijken. De weersverwachting belooft een zonnige donderdag en daarna weer dagen met veel regen. We wachten morgenvroeg maar af om te zien of de verwachting uitkomt voor we plannen gaan maken.
24 Oktober 2013 - 12:32
Ronald:
Hoi Marilien en erik,
Weer een leuk verhaal, en hoe is het weer vandaag, veel zon net als bij ons. Ben benieuwd naar volgende verslag.
grz,
Ronald -
24 Oktober 2013 - 14:51
Melissa:
Heeeerlijk zeg lekker over het strand!
Weer of geen weer dat is altijd mooi.
Leuk dat jullie weer het zelfde eet tentje gevonden hebben van zo lang terug.
Hier is t weer prachtig vandaag.
Succes met breien !
Liefs -
24 Oktober 2013 - 14:52
Berry:
Hoi Globetrotters,
Lekker uitgewaaid dus en weer vele km erop zitten. Leuk om weer na 10 jaar op zo'n plek te komen. Veel plezier verder en hopelijk nog een paar goede droge dagen.
Groet,
Berry -
24 Oktober 2013 - 19:47
Mariska:
Een stukje nostalgie weer terug komen op een plek waar jullie eerder geweest zijn.
ondanks dat er geen internet is/was kom je toch nog aan breien toe. Had je wol mee of heb je Londens wol gekocht. Heerlijk zo'n wandeltocht en lekker uitwaaien.
groeten de damherten -
24 Oktober 2013 - 22:23
Rinnie:
Hoi Marilien en Erik,
Leuk om weer even mee te genieten van jullie midweek, de leuke verhalen en de mooie foto's.
Hopelijk hebben jullie vandaag de beloofde zonnige dag gehad.
Hier was het best nog wel mooi.
Geniet er nog even van.
Groetjes, Rinnie