Aankomst - tweede etappe
Door: Erik & Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
21 Oktober 2013 | Verenigd Koninkrijk, Clacton-on-Sea
Dan rijden we naar Colchester city, parkeren op het dak van een parkeergarage, pakken de rugzak in (regenjassen!) en verkennen het stadje. We lopen door de smalle winkelstraatjes, verbazen ons over de kleuren van de panden en komen dan al dwalend uit bij Castle Park. Het park zit vol met eekhoorntjes die driftig eikels aan het verstoppen zijn. We zoeken wat geocaches, vinden er niet veel, trekken de regenjassen aan en de regenhoes over de rugzak en halen zelfs de paraplu tevoorschijn. Koud is het niet maar een beetje jammer is het wel dat het regent. De herfstkleuren zijn prachtig en zouden met wat zon op de foto nog mooier uitkomen.
Tegen twee uur zijn we uit gewandeld en uit gewinkeld en rijden we naar Clacton-on-Sea. We hebben geluk want we krijgen de sleutel al voor onze holidayhome. We hebben een deluxe versie van een stacaravan, met een grote hoekbank, een keukenblok, eethoek, twee slaapkamers en een ‘badkamer’. We pakken de auto leeg en geven alles een plekje. Ondertussen is de zon ook nog gaan schijnen. Heerlijk!
Foto's volgen later.
22 Oktober 2013 - 11:39
Berry Van Werven:
Hoi familie,
Dus jullie hebben eerst een goed ontbijt gehad en daarna de oud stad bewondert. Dat is helemaal vakantie. Hopelijk hebben jullie net zo mooi weer als hier in Nederland. Fijne dag verder.
Groet,
Berry -
22 Oktober 2013 - 16:34
Mariska:
Hello,
wat lekker zeg een midweekje naar Engeland.
stevig ontbijtje achter de kiezen en wat jammer dat het regende.
fijn dat jullie op tijd in de stacaravan konden.
heel veel plezier en fijne vakantie. -
23 Oktober 2013 - 00:52
Melissa:
Haa vakantiegangers,
Goed om te lezen dat jullie t allemaal weer prima voor elkaar hebben.
Lekker een hut met grote ramen. Ook al is het donker dan is dat toch fijn.
Starbucks ook uiteraard al weer bezocht hihi lekker hoor.
Geniet maar lekker samen.
Met Swiep Kruimel en Rocky alles prima.
Xx -
23 Oktober 2013 - 12:39
Ronald:
Hoi Marilien en Erik,
Wat een leven zeg, weer heerlijk met vakantie :-)zoals ik lees ios het een stevig ontbijt, maar dat is een goed begin van de dag moet je maar denken. En nog even over de bagage, jullie schreven dat de kofferbak snel gevuld was, je bedoeld dan van de Ka neem ik aan :-)
gr,
Ronald