werk en zon en zee en warm
Blijf op de hoogte en volg Marilien
02 September 2012 | Griekenland, Asproválta
Wij kunnen wel een versterking gebruiken na deze ronde en nadat we hebben afgesproken bij de receptie dat we maandag voor vertrek de formulieren komen doornemen, gaan wij op pad naar Asprovalta. We parkeren de auto aan het strand en lopen de boulevard heen en terug. De terrassen van de restaurants, de bars en de bakkerijen staan strak naast elkaar. Af en toe zit er een winkeltje tussen. Aan de andere kant van de boulevard ligt het strand en dat is behoorlijk vol. Bij een bakkerij die ook koffie serveert gaan we op het terras zitten en bestellen we een freddo cappuccino en een freddo espresso (freddo = koud met ijsklontjes). We willen er ook nog wat bijnemen maar dat gaat niet. Het gebak komt pas later.
Daar wachten wij niet op, we gaan na de verkoeling terug naar de camping en pakken de spullen voor op het strand. We zijn de enigen vanmiddag, dat is handig want dan kunnen we niemand raken als we proberen te tennissen. Veel meer dan die poging te tennissen met zo'n groot formaat tafeltennisbatje en een hard balletje, doen we niet. Nou ja, een beetje meedraaien met de zon.
's Avonds rijden we nog een keer naar Asprovalta, dit keer om te eten. We hebben een goed restaurant uitgezocht, de Griekse gerechten smaken ons prima.
04 September 2012 - 11:14
Melissa:
In 1 woord uitmuntend!!! Wanneer kunnen wij
reserveren?;) iiehhh maar gauw uit dat acsi boek laten halen!
04 September 2012 - 11:14
Melissa:
In 1 woord uitmuntend!!! Wanneer kunnen wij
reserveren?;) iiehhh maar gauw uit dat acsi boek laten halen!
04 September 2012 - 12:02
Marlous:
Bleeeeeegghhhh wat smeeeeerig!! Gadver! Daar wil je echt niet staan brrrr behalve idd als je alleen stroom en geen wc,afwasgelegenheid of douche nodig hebt iieh echt goor! Het strand lag der weer prachtig bij, en dat beeld is ook mooi bedacht zeg! Fijn dat zwemmen een optie is nu met een camping als deze.. Ik ga naar de volgemde blog. Hoop daar wat schoners aan te treffen! Xxx -
05 September 2012 - 19:21
Chantal :
Bah bah en nog eens bah!!!!!