Op weg
Door: Erik en Marilien
Blijf op de hoogte en volg Marilien
27 Januari 2012 | IJsland, Reykjavik
We hebben net ontbeten, dassen uit de koffers gehaald en we gaan internet zo afsluiten. Het is gelukt, kostte wat tijd, om ijsland toegevoegd te krijgen in de navigatie, maar belangrijkste is: het staat erin. We gaan (met enig voorbehoud) niet meer verdwalen.
Vanmorgen eerst harde wind met opwaaiende sneeuw tot voor onze ramen. We hebben een kamer op drie hoog dus dan begrijp je wel hoe hard het waaide! Daarna een fikse sneeuwbui en nu regent het. Het gezegde klopt al na slechts 12 uur op IJslandse bodem: als het weer je niet bevalt in IJsland, moet je vijf minuten wachten.
We zijn klaar voor de reis naar onze hut in de rotsen vlakbij Thingvellir. We gaan proberen af en toe de bewoonde wereld (met internet) op te zoeken zodat we onze verhalen kwijt kunnen en wat foto's met jullie kunnen delen.
Groeten en tot laters,
Erik en Marilien :-)
27 Januari 2012 - 12:33
Marlous:
Goooeeeedemiddag! Zo wat een weer daar zeg! Hier een heerlijk zonnetje, en genoten van de paleisparken. Wat een leuke spreuken had je daar tijdens de vlucht! Takk is vast goed uit te spreken voor jullie.. :) Geen id wanneer je in de gelegenheid bent dit te lezen, maar ik kijk weer uit naar de fotos en verhalen :)) XXX M -
27 Januari 2012 - 13:09
Selma:
Het zal eens gladjes verlopen bij je!!! Haha, gelukkig dat jullie doorgewinterde (leuk!) reizigers zijn. Heb je al veel profijt van je skikleding? Wil je toch even een goede vakantie wensen door aan te geven dat de ontwikkelingen hier een positieve vorm lijken te gaan krijgen. Ik zou er alvast een borrel op drinken met Erik als ik jou was. Verder goed de navigatie in de gaten houden, want we willen niet dat je in de auto insneeuwt zoals in Roemenie. Grußen van Rob en kornuiten en van mij ofcourse. Geniet van de witte wereld en doe voorzichtig!
Groetjes. -
27 Januari 2012 - 15:43
Ronald:
Hey Marilien en Erik,
Lekker op IJsland, ook met het minder mooie en koude weer lijkt het mij een mooi land. Ben benieuwd naar de rest van jullie verhal. Grz, Ronald