Eerste etappe
Door: E&M
Blijf op de hoogte en volg Marilien
05 Februari 2015 | Duitsland, Quickborn
Met zon rijden we over de A1 naar Osnabrück, dan verder richting Bremen, door de Elbe tunnel en net voorbij Hamburg stoppen we in Quickborn. Het is de ene keer groen langs de kant en dan weer wit. Net na de Elbe tunnel komen we nog even in een file terecht maar veel oponthoud geeft het niet. Het vooraf gereserveerde Ibis Hotel ligt vlakbij de snelweg. Inchecken gaat snel, onze kamer ligt op de derde etage en we hebben uitzicht op een parkeerterrein. Het is heel basic ingericht maar voldoet prima. We hebben een waterkoker mee en zo zitten we om 19.00u al aan de oploskoffie/thee.
De laatste dagen hebben we veel gehoord: "gaan jullie alweer op vakantie?". Ja dus, we zijn onderweg naar Noorwegen, waar we een week in de omgeving van Sogndal zullen verblijven. Morgenavond worden we in Hirtshals verwacht waar de boot van Fjordlline ons en waarschijnlijk nog een hele vracht anderen naar Bergen (Noorwegen) zal brengen. Meer ga ik nog niet verklappen. Met een beetje geluk hebben we ook op de boot wifi.
Dus, voor nu, viele Grüsse und bis bald.
05 Februari 2015 - 20:53
Mariska:
Geniet ervan en we wachten in spanning op de verslagen. De reis is in ieder geval goed begonnen.
groet van de damherten -
05 Februari 2015 - 21:11
Berry:
Hoi Marilien en Erik,
De eerste dag dus goed verlopen. Fijne avond en goede reis verder. Zie de foto's van morgen op de boot graag tegemoet.
Groet,
Berry (en de Hoornbloemers) -
05 Februari 2015 - 21:32
Tim Mel & Noa:
Guten abend vakantie gangers !
Leuk weer een eerste verhaal te lezen .
Fijn dat alles goed en vlot is gegaan ondanks
stroever begin. Dan zal de rest vast heel soepel
verlopen ;-).
Slaap lekker in t Ibis hotel en goede reis verder morgen.
Groeten van ons 3 XxX -
05 Februari 2015 - 22:07
Marilien Koldewijn:
5.2.2015 139.199 -
05 Februari 2015 - 22:10
Chantal:
Ik ben helemaal niet jaloers!!! Gaaf naar Noorwegen, ik ben heel benieuwd wat jullie allemaal gaan doen daar. Heel veel plezier en ik kan niet wachten om de leuke verslagen te lezen en de mooie foto's te zien.
Groetjes van een Noorwegen fan.....Chantal ;) -
05 Februari 2015 - 23:02
Eriksdottir:
Kära föräldrar!
Haha vad kull, Erik gick snabbt naar binnen men langzaam naar buiten :P Jätteroligt om weer blog te kunnen deze, voor mij toch het leukste deel van jullie vakantie.
Voor nu sov så gott o puss o kramar van ons! -
06 Februari 2015 - 10:49
Ronald:
Hoi Marilien en Erik,
lekker toch om naar Noorwegen te gaan, is een heerlijk land om naar toe te gaan.Ruimte, rust en frisse lucht. Ben weer benieuwd naar jullie fotorapportage.
gr,
ronald